Pomorskie Forum Eksploracyjne

Poszukiwacze skarbów są dla nas niczym... niczym bracia! ;)
Dzisiaj jest 21 sty 2017, 18:22

Strefa czasowa UTC+1godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
Post: 16 mar 2011, 22:07 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 lis 2010, 10:53
Posty: 677
Lokalizacja: Goleniów
A mi się podoba że jestem w Hiszpanii :D


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 16 mar 2011, 22:37 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 gru 2009, 10:09
Posty: 299
Lokalizacja: Warmia
A kto by nie chciał??? :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 16 mar 2011, 23:13 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 kwie 2009, 16:44
Posty: 124
Lokalizacja: Rumia
Nie wiem dlaczego, ale jestem w Hiszpanii :lol: :lol: Czy to prowokacja?? :wink: :wink:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 17 mar 2011, 06:43 
Dr Morderator, in spe Profesor
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 kwie 2006, 19:32
Posty: 3127
Lokalizacja: Pogórze
Mam wam zrobić szkolenie z zakresu przewijania postów w danym wątku? Proszę przeczytać post Elbingera, jak i cały ten wątek.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 22 sty 2012, 22:58 
Mam pytanie - Sorry że nie piszę w temacie, ale nie wiem gdzie się zapytać.. Czy przewidujecie włączyć dla tego forum sb?


Na górę
  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 22 sty 2012, 23:01 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 cze 2006, 22:26
Posty: 2655
Lokalizacja: Gdańsk/Toruń/Gliwice
Mam odpowiedź :) SB działa, ale nie dla użytkowników z zerową ilością postów :wink:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 22 sty 2012, 23:19 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwie 2009, 13:57
Posty: 2245
Lokalizacja: za górami, za lasami, za 7dolinami....
a mi ani na firefoxie 4.01 nie dziala ani na IE. a adblocka nie mam. ale to juz jutro sobie lookne czemu. dzisiaj jeszcze mnie czeka dluga noc z geologia sudetow.
pozdr


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 17 gru 2014, 12:22 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 maja 2014, 19:58
Posty: 253
Lokalizacja: Żuławy
Witam serdecznie kolegów i koleżanki z forum, mam pytanie jak zmienić lokalizację na mapie forum? w tej chwili automatycznie po zarejestrowaniu moje położenie na mapie to północna Hiszpania :lol: a powinno być Przejazdowo koło Gdańska, jak to zmienić? czy ktoś z was się orientuje?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 17 gru 2014, 13:21 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 30 sie 2014, 11:38
Posty: 27
W ustawieniach profilu masz opcję edycji mapy użytkowników.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 17 gru 2014, 18:28 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 maja 2014, 19:58
Posty: 253
Lokalizacja: Żuławy
Dzięki za podpowiedź i wyrozumiałość, świerzak tu jestem i miotam się jak ryba bez wody, znalazłem temat KAZIKA też już o tym pisał


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Post: 17 gru 2014, 18:49 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 kwie 2010, 07:00
Posty: 1667
Z przyczyn obiektywnych podaje się lokalizacje sąsiada lub npla... :twisted:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group